måndag, juni 01, 2009

Tiden

går fort när man har roligt brukar det heta men om man inte har roligt och tiden går fort ändå? Vad gör man för fel eller rätt då?

Jag fattar inte att man kan vara på så jävla dåligt humör utan anledning? Har det hänt något som jag totalt har missat? Inbillas det saker som inte heller är sanna eller är det helt enkelt stress? Det är fan dags att det tar slut, frågan är ju bara hur och om det leder till rätt saker. Död åt ostabilt psyke. Det verkar ju inte heller gå åt rätt håll, men som tur är finns ju sommaren till för att lösa skiten.

Anyhow, lördagens grillning var en succé! Elin Pelin kom och vi var de enda tjejerna med gamla peking-gänget. Som sagt så var det väldans trevligt. Kvällen började vid Galgberget med grilling och skitsnack som sig bör nu i sommarvärmen. När solen bestämde sig för att gå att lägga sig begav vi oss in till Landet och lyssna på musik hemma hos han i stället. Jag var mest glad över att slippa kissa ute :) Tack för alkoholen som flödade och toalånet! Sen tyckte folket att det var dags för utgång så då irrade vi ner till stan men ingen kunde bestämma sig för vart vi skulle så först ner på VK sen ut för att stå i kö till Bomull där vi inte kom in, för att till sist gå till Vasa där det var överdrivet mycket folk. En öl sen så tvingades Jimmy att ha efterfest som började på ett ganska så spännande sätt.
Jimmy och Schilling bestämmer sig för att ta trappan upp till ANDRA våningen men icke sa nicke, utan vi var 6 snillen som bestämde oss för att ta hissen. Problemet var ju bara att hissen tog typ 180 kilo eller nått, vi vägde ju bara en aning mer än det tillsammans. Hursomhelst så gick inte hissen uppåt utan att den slog i backen, dock gick dörren att öppna så det blev en lucka på ca 50 cm så det var bara att klättra ur hissen och sen ta den lilla trappan upp till andra våningen för att fortsätta alkoholkonsumtionen. Det är jävligt värt faktiskt.

Igår så låg jag ute och bättra på färgen och Herr J i sängen fram till typ 14, då vi kolla på film, sen hasade vi ner till Halvars men plockade upp Pipen på vägen. Megaglassen åts sen ner och lämna tillbaka film för att vara hemma och dö en liten stund.

Helgen har helt enkelt varit trevlig, underbar och efterlängtad. Att bara få ta det lungt utan att ha en vardag som väntar på en. Me likie!

Inga kommentarer: