söndag, april 04, 2010

There's no sunshine when she's gone

Nu har min mamma åkt hem. Och det suger ganska hårt egentligen, för hon är världens bästa mamma och hon behövde komma bort.
Det är ganska sjukt eller sött beroende på hur man ser det men det var första gången mamma var borta från pappa så här länge någonsin. På 22 år har hon inte åkt ifrån pappa längre än typ en helg. Dom har ju självklart varit ifrån varandra som tex när pappa åkte till Gambia när hans pappa dog men det är en annan sak. Då var det ju han som åkte.

Hursomhave, hon kom i tisdags kväll och Jansson åkte i onsdags natt så vi fick vara själva nästan hela tiden hon var här. Det var nog vad vi behövde bägge två tror jag, lite riktigt kvalitativ mor-dottertid! Mer och oftare! Och det kanske det blir, man vet aldrig hur framtiden kommer se ut.

Och angående hennes städmani som pappa älskar att mobba henne för så hann hon dammsuga 2 gånger innan hon åkte hem. Men det är inte min mamma om hon inte städar fast att det egentligen inte behövs!

Det här har nog varit den bästa påsken än så länge! Massa tid med mamma och påskmat hos J's föräldrar så man slapp köpa och laga den maten :)

Och (peppar, peppar, ta i trä) nu verkar våren ha kommit, varmt och skönt. Det kan få vara skitväder fram tills lördag för då ska det vara världens bästa vårdag med alkohol, musik, vänner och min kärlek.

Inga kommentarer: