tisdag, maj 26, 2009

Bröllopslördagen

Alltså gifte sig Schilling med Marie i Dagsbergs kyrka i lördags.

Eftersom vi var ca 20 pers som skulle till bröllopet hade det fixats en 20 mannabuss ut till bröllopet och hem, väldigt väldigt smidigt!

Vigseln var jättefin och de såg överlyckliga ut båda två. Det såg ut som att det var den dag de längtat efter hela sitt liv.

Efter vigseln var det en välkomstdrink utomhus och väntan på maten som skulle serveras inomhus. När det var 10 min kvar till maten skulle serveras hade cateringen fortfarande inte kommit så maten blev en timme försenat men det löste sig med lite öl och ännu mer mingel. Sen kom ju självklart underhållningen ut med gitarren och hade, trot eller ej, underhållning. Sen var det dags för mat och lekar och annat smått och gott som tillhör när man gifter sig.

Nu är inte jag så erfaren när det gäller bröllop men det var en så in i bomben kul kväll. Det ska defenitivt göras om, så alla ni som är i giftastankar: give me a call!

Som sig bör efter en riktig fest så är inte ett enda av plaggen som både jag och Herr J hade på oss rena. Men som sagt, det är bevis på en bra fest.

Tack till er herr och fru Wettergren för en trevlig dag och för att man fick komma.


Inga kommentarer: